woensdag 15 april 2009

Geen Commentaar - Rita en de navelcapuchon

"We hebben overal camera's hangen, maar we kunnen nooit een dader herkennen omdat ze hun capuchon allemaal zo ongeveer tot op de navel hebben hangen. Je moet gewoon je gezicht laten zien als je in een winkel of een andere publieke ruimte komt."

Vraag: Wat is mevrouws Verdonk's magische oplossing tegen de capuchon?
Antwoord: Het begint met v en eindigt op erbod.

6 opmerkingen:

 1. Rita is een verlichte, een baken voor de toekomst van Nederland. Zij heeft als enige de gave om de wereldproblematiek terug te brengen tot overzichtelijke, hapklare brokjes. Dank zij haar vieren we ook volgend jaar weer Sinterklaas.
  Hulde!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Natuurlijk is mevrouw Verdonk niet in staat een partij met succes van de grond te krijgen, toch is het wel zo dat die opmerking over die capuchonnetjes overal te horen is. Tuurlijk, het zijn 'maar' domme burgers en elke mens met verstand gniffelt, maar waarom eigenlijk? Waarom lachen we eigenlijk nog om de 'Zware Jongens' uit de Donald Duck met maskers en gevangenisshirts? Denk dat we op moeten passen met onze nonchalance.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik woon in Amsterdam-west en het laatste wat ik zal doen is laconiek doen over het analfabete tuig dat hier de buurt terroriseert als ze de kans krijgen. Rita Verdonk is m.i. nog te politiek correct om met goede oplossingen te komen. Te veel ambtenaar en te weinig denker. Symptoombestrijding inplaats van structurele antwoorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het jammer dat ze niet gewoon bij de VVD kon blijven. Rutte een stapje opzij, Rita het boegbeeld laten zijn, maar de partij het werk laten doen en niet te vergeten de Wiegelkant kiezen. Dus ook een stapje opzij, naar rechts dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. inderdaad was het vertrek van RV een slechte zaak voor haar zowel als de VVD. Hoewel ze met TON niet uit de verf komt, heeft ze meer charisma dan Rutte en als voorvrouw van de VVD had ze het beter gedaan dan laatstgenoemde

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zal wel een suffe opmerking zijn, maar had met de schuiver van Boekestijn toch het gevoel dat er een kans was gemist. Niet om hem af te serveren, wat min of meer werd gedaan, maar juist om hem naar voor te schuiven.

  BeantwoordenVerwijderen