vrijdag 21 augustus 2009

Geen commentaar - De rillingen over mijn rug.

"Taskforce Bewaking Ideologische Integriteit."

"Zo hebben velen het u kwalijk genomen dat u kort daarvoor in de trein naar Woerden was gesignaleerd met een pamflet van de PVV op schoot."

"een tipgever van de Anne Frank Stichting"

"dat u in de huiselijke kring en zelfs ver daarbuiten geheel andere verhalen vertelt dan op onze partijvergaderingen."

"Interdepartementale Werkgroep Cartoonproblematiek"

"collaboratie"

"de geëigende maatregelen te treffen"

"Wij zetten – zacht gezegd - grote vraagtekens bij uw bewering dat de redactie van “Het Vrije Volk” nimmer heeft geprobeerd om de keuze van uw onderwerpen of de inhoud van uw bijdragen te beïnvloeden." (volgen nog wat insinuaties)

"een verfoeilijke website"

en last but not least:

"de Adviescommissie Partijdiscipline".

God beware me voor zo'n partij. Brrrrrr.....

9 opmerkingen:

 1. Ja dit is het schrikbeeld, letterlijk en figuurlijk. Probeer DAAR maar eens als eenling tegenop te boksen. Zelfstandig maar niet geïsoleerd. Aanpassend maar zonder zelfverlies. Ik geef het iedereen te doen.

  And that is an order!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dhr. Wilders heeft vast nog een plaatsje over voor iemand die zich niet laat intimideren. Want ondanks alle gebrul, Wilders is niet extreem rechts. Wilders is van alles wat, op sommige onderdelen zelfs links.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou, dan is er tenminste nog iets socialistisch aan de PVDA.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. 'Krachtwijkerbroek' wel een opgezocht op de kaart? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jaap, met het schaamrood op de kaken beken ik, dat ik er met open ogen ingetrapt ben. Ik stel voor dat iedere lezer één keer hahaha zegt en dan praten we er niet meer over, ok?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind dit er eentje in het trant van: eerst lachen we erom, morgen is het waarheid. U vond het immers toch zo onbestaanbaar, u geloofde het toch niet! Laat dat schaamrood in de kast DG. Voor je het weet reageert de mens niet meer als hij dat wel zou moeten; te bang om een blunder te begaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. daar ben ik niet zo bang voor. ik vind het wel een goeie mop. Maar ik moet zeggen, dat het zeker niet onrealistisch is. 70 jaar sovjetunie bewijst het.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. En er zijn nog wel meer feiten in de geschiedenis. Men kon het niet geloven. Propaganda staat nergens voor. Je kent het wel. Een wolf, een wolf Iedereen in paniek. Nogmaals, nogmaals, na tien keer denkt men: ja hoor, je kunt me wat!
  Krijg het idee dat er heel wat keren geroepen wordt en velen reageren. Misschien wordt het tijd dat we de tactiek leren begrijpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. "Interdepartementale Werkgroep Cartoonproblematiek"

  Ik had iets in die trant een grap geschreven op de humorsite Oncyclopedia, ik dacht dat zo'n organisatie niet bestond in het echt! Ik plooi dubbel van het lachen bij het lezen van dit. Maar ik zal me voortaan toch beter moeten informeren.

  BeantwoordenVerwijderen