zondag 4 oktober 2009

Vrij en Onverveerd?

Zo nu en dan kom ik artikelen tegen, die precies weergeven hoe ik over zaken denk. Het liefst zou ik ze meteen hier overnemen, maar om Vroeg of Laat geen knipselkrant te laten worden (wat het dan wel moet worden is overigens ook volstrekt onduidelijk), laat ik het meestal bij een koppeling in de rechterkolom.

Het volgende artikel doet me breken met deze terughoudendheid en ik neem de vrijheid om 'Vrij en Onverveerd' van Cor Stoker hier integraal over te nemen. Ik neem die vrijheid, aangezien ik nog wat van Het Vrije Volk tegoed heb, nadat zij een reactie van mij tot artikel bombardeerden. Mocht de heer Stoker bezwaar hebben tegen deze schaamteloze diefstal, dan verneem ik dat graag van hem.

-----------------------------------------------------------------------------------
Vrij en onverveerd
COR STOKER - 03 OKTOBER 2009

Leerden we eerst dat “de Nederlander” niet bestond, nu kunnen we ook de tekst uit ons nationale volkslied wel terzijde schuiven of beter vervangen door geknecht en potverteerd want onze nationale onafhankelijkheid en zogenaamde vrijheid zijn we allang kwijt.

Nederland is allang geleden opgehouden te bestaan als een vrij en democratisch land, we liepen en lopen aan de leiband van een partij elite aangevoerd door een Oranje dynastie, die het gezamenlijk presteerden om zowel onze grondwet als nationale munt en onafhankelijkheid te verkwanselen voor het gedrocht dat de EU heet, maar binnenkort ook gewoon Eurabia mag gaan heten.

Ik hoor de criticasters al roepen, onzin .............we zijn een democratisch en vrij volk, natuurlijk dames en heren, een vrij volk dat gedwongen wordt om via een democratische referendum verkregen NEE toch JA door de strot te worden geduwd is natuurlijk onzin.

Zalm (u weet wel die vis die slechts net als gasten 3 dagen vers blijft), is als minister van Financiën geslaagd in het verkwanselen van de keiharde gulden tegen de euro en heeft daarbij een bepaald niet gunstige wisselkoers gehanteerd, maar hij presteerde het wel om te verkondigen dat we beter af waren met de Euro.

Trouwens hij juichte vol trots dat hij 1 miljard aan bijdrage aan de EU had bespaard, maar vergat gemakshalve te vertellen dat het wisselgeld 1 miljard minder soepsidie richting Nederland vanuit Brussel opleverde, de overbekende sigaar uit eigen doos truuk

Bij de DSB bank leerde hij nog wat fijne kneepjes, die alleen maar blije klanten opleverde en vervolgens mocht hij van Wouter (Nederland kan zoveel beter) tegen een fooitje de ING – Fortis – ABN-Amro banken reorganiseren en in de etalage zetten, om zo zijn bonus veilig te stellen.

Uw BSN (burgerservicenummer) is uw brandmerk geworden, alles wat we doen, ziekenzorg, verzekeringen, bankieren, sparen, lenen, kopen, huren, verkopen moet worden geregistreerd middels het BSN opdat onze blinde en betrouwbare overheid inzicht krijgt wat het stemvee doet en laat.

DNA en vingerafdruk in een centrale databank, je mag het niet zeggen, zelfs niet denken, maar riekt dat niet naar totale controle over de massa onderhand.

Wilt u roken dan bent u een crimineel, maar softdrugs werden alom getolereerd zo heeft ons de geschiedenis geleerd, niet getreurd u had pensioen rechten opgebouwd en ook aan de AOW betaald, maar gemaakte afspraken in het verleden zijn totaal irrelevant in het heden.

Had u leuke sfeerverlichting, jammer maar u moet aan de led of spaarlamp, de laatste met een lading giftige damp, of het wilt of niet, vrije marktwerking en vrije keuze is in de EU uit den boze.

Alles wordt door technocraten, magistraten en ambtenaren gemeten, gewogen en voorgeschreven tot aan de maat van het condoom, of uw woondroom, vrije keuze blijkt meer dan eens een valse leuze.

Milieu is het toverwoord en CO2 emissies bezweren deskundige commissies zijn niet alleen een nationaal maar mondiaal belang en dus maakt men de burgers met angstige verhalen over aardse opwarming bang en reist de elite met hun Jumbojet van de éne na het andere exotische vergaderbanket.

O ja en als u een EIGEN afwijkende mening heeft over de instroom van vredelievende religieuzen met leuzen als dood aan de Homo's, ongesluierde vrouwen zijn hoeren en meer van dat fraais of een kritische ludieke cartoon maakt dan leert u snel hoe vrij en onverveerd we nog zijn.

Tijdens de viering van Leidensontzet, haring en wittebrood, heeft de politie in de nacht voor het Leids ontzet 29 aanhoudingen verricht. Het ging met name om lichte vergrijpen, zoals wildplassen, openbare dronkenschap, vernieling en mishandeling, meldde de politie zaterdag.

Konden de agenten nu ineens wel zonder getrokken wapen 29 aanhoudingen verrichten terwijl men ergens anders geen enkele arrestatie ter plekke kon realiseren, maar ja je vrijheid vieren is nu eenmaal niet de meest gewilde activiteit van onze nationale en lokale overheid.

geknecht en potverteerd heeft ook de herdenking in Wageningen geleerd, want voor de oud strijders is er ineens geen geld meer beschikbaar, ze moeten maar meedoen met de nieuwe nationale veteranendag, zo eert men dus de bevrijders uit een vervlogen tijd.

Opgebouwde rechten zoals Pensioen en AOW schrijf ze maar op uw buik, we zitten in de EEG fuik en alle lidstaten gaan over tot doorwerken tot een latere leeftijd, want voor het eigen volk hebben de regenten even geen tijd, gemaakte afspraken met burgers zijn niet meer waard dan toiletpapier zoals ook ons rood wit blauwe banier zijn glans heeft verloren, we adoreren de blauwe vlag met sterren, waar politici uit heel Europa hun versie spelen van sterrenslag.

Steden met totaal verpauperde wijken, scholen waar leerlingen leren haten, maar nauwelijks slecht of geen Nederlands leren praten, ondertussen zijn er al geluiden dat we straks de nieuwe fase van Eurabia inluiden, de Noord Afrikaans Handels Aliantie mag dan economisch mee gaan doen.

Wordt het geen tijd dat we gewoon constateren en accepteren dat we allemaal er zijn ingeluisd met huid en haar, we zijn onderdeel geworden van het groot Eurabia, geregeerd door wie....aangesteld door wie...met een mandaat van wie.................?!

In het stemhokje brengen we onze stem uit, maar vervolgens constateren we dat verliezers winnaars worden, winnaars buitenspel worden gezet en coalities worden gevormd met regeer akkoorden die alles beloven, maar niets zeggen en vervolgens krijgen we te horen dat dit/dat niet mag van Brussel, alwaar ook alweer NIET uw stem telt, maar de groep waartoe de uitgebrachte stem zich bij heeft aangesloten schijnt dan weer een blok in het Europarlement te vormen.

Al eeuwenlang hebben dictators en systemen gedroomd van een groot en machtig Europa, de laatste was het Nazi regime, wat hen niet lukte met geweld, is nu gelukt met leugens, bedrog, gebroken beloftes, dwang, chicanes en klinkklare omkoping met subsidies en baantjes.

De PVV Luctor et emergo variant was al in de 2e kamer rede voor grote verontwaardiging, maar het verkwanselen van onze eigen nationale identiteit en soevereiniteit werd en wordt met gejuich door de “volksverlakkers” begroet, Ierland is om dus Eurabia zal zich manifesteren, men kan het masker afwerpen.

Doemdenken...................ja waar de kerkklokken NIET geluid mogen worden, wegens “overlast” maar de oproep tot het vrijdaggebed via megafoons is toegestaan, waar het suikerfeest gratis vervoer krijgt op de autoloze zondag en de gewone burger maar moet zien hoe hij/zij familie kan bezoeken, is het niet vreemd dat een mens niet bepaald vrolijk en rooskleurig naar de toekomst voor zijn kinderen en kleinkinderen kijkt in deze o zo bezongen en geroemde vredestijd

Cor Stoker

reageren kunt u o.a op mijn weblog of op het forum de mooiste stek

6 opmerkingen:

 1. Geen enkel bezwaar hoor D.G.Neree, zolang de herkomst maar duidelijk blijft.

  Een geestverwant is redelijk zeldzaam in dit knotsgekke land

  BeantwoordenVerwijderen
 2. even een misverstand uit de wereld helpen: op HVV waren ze bezorgd dat ik tegen plaatsing van mijn tekst daar was. Dat is niet zo. Dat ik het hier over "stelen" heb, is als grap bedoeld. Als er één site is die teksten van me mag overnemen dan is het HVV wel. (Andere sites trouwens ook, zolang ze vermelden van wie de tekst is).

  En ja, Cor Stoker, het gebeurt niet vaak dat mensen op dezelfde lijn zitten als ik en het is een genot om anderen mensen dingen beter en helderder te zien verwoorden dan ik het zelf kan. Mijn complimenten.

  Het ging om dit artikel:
  http://hetvrijevolk.com/index.php?pagina=7320

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dan moet je hier eens naar luisteren D.G.
  Stupefait hier op het eind, met applaus.

  http://www.youtube.com/watch?v=B-91mSkxaXs&NR=1

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel mescaline. Hoewel het wat off-topic is, sluit het goed aan op de discussie, een tijd geleden op Contradicere, bij een artikel van Ariël Bruéns:

  http://contradicere1.wordpress.com/2009/05/27/god-pleegde-zelfmoord/#comments

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Feitelijk is andermans geld uitgeven het enige dat politici perfect lukt!

  Manipuleren met resultaten kunnen ze ook wel - let maar eens op bij verkiezingsuitslagen! Hoe groot is het % niet-stemmers? In Arnhem was bij de gemeenteraadsverkiezingen een royale meerderheid niet-stemmer of ongeldig-stemmer, zoals ik. Er was gewoon geen partij die mijn stem waardig was. Wij zouden allemaal zwijgende hartstochtelijke ondersteuners van de elite zijn?

  Bij een 'referendum' over megalomane vernietiging van het stadshart vanwege een jachthaven om Arnhem op de kaart te zetten (sic!) kwam 10% naar het stemhok. Daar kon men 'kiezen' welke haven. Het elitaire tuig gaat dus gewoon haar eigen gang! Hoezo democratische legitimatie als het ook anders kan. In de Arnhemse minderheidsraad heeft het Rode Kerktuig een meerderheid, dus de benaming HAVANNA aan de Rijn is volkomen gerechtvaardigd, want de PvdAmbtenaren weet wat wij willen: betalen voor hun infantiele megaprojecten zoals een totaal nieuw NS station dat wel eens het Amsterdamse N-Z riool kan imiteren.

  BeantwoordenVerwijderen