donderdag 21 januari 2010

Der Prozess (2)

Ik ga even door met het volgen van dit proces, dat een unicum is in de Nederlandse rechtsspraak. Voor links naar interessante analyses op het web hou ik me aanbevolen.

Michiel Klinkhamer:
"Door de opkomst van linkse dogma’s en dogmatici in media, onderwijs en rechtspraak, begint Nederland steeds meer totalitaire trekken te vertonen. Nu zien we dat zelfs de rechtspraak wordt gemobiliseerd tegen een politieke tegenstander. En aangezien die leider is van een partij, die volgens de Politieke Barometer van Synovate momenteel de tweede politieke partij van Nederland is, staat in feite een groot deel van het electoraat vandaag terecht in Amsterdam. Nederland glijdt af naar een politiek correcte dictatuur."

H. Numan
Wilders moet het zwijgen opgelegd worden, want anders gaat het helemaal mis. De huidige linkse regenten gaan hun baantjes verliezen. Linkse Gutmenschen zullen iets moeten gaan doen dat ze verafschuwen: serieus werken voor hun inkomen. Koenders mag zijn zak duiten blijven leegschudden, maar dan wel in de schatkist van Nederland zelf. De politie wordt achter de koffie automaat weggeschopt en aan het werk gezet. Asiel advocaten raken werkeloos omdat de grens op slot gaat.


Daniel Pipes
Europe's future is in play. Wilders' time in court affects the outcome.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten