woensdag 5 mei 2010

Job Cohen lapt alles aan zijn laars.

Bevrijdingsdag is nog niet voorbij en de PvdA is alweer aan het campagnevoeren. Bevrijdingsdag moet een verplichte vrije dag worden. Hadden ze nou niet één dag kunnen wachten hiermee? Of denken ze dat het collectieve stemvee morgen deze dag alweer uit de herinnering gewist heeft door middel van de nieuwe stortvloed aan propaganda? Buiten de schandelijke minachting voor dit nationale feest van bevrijding van het moorddadige Nationaal SOCIALISME ontgaat het deze volksmenners en misbruikers van sentimenten de absurditeit en de Orwelliaanse dubbelspraak van het voorstel.

VERPLICHT VRIJ!

En zo verandert de politiek vrijheid weer eens in plicht en maakt de PvdA goede sier met een natte scheet voor het domme kiezersvolk, dat nu ondertussen bang genoeg gemaakt is en een ranzige worst voor de neus wordt gehouden. Wie hier de inherente dwingende contradictie niet van ziet, en het misbruik van bevrijdingsdag voor de eigen campagne en charme-offensief, is het waard om weer 4 jaar door die demagogen en machtsmisbruikers geregeerd te worden.

4 opmerkingen:

  1. “Komop nou Job” zei Paul : “en blijf jezelf gewoon

    als wij je hier ons podiumpje bieden
    anders loopt het zo duidelijk in de gaten
    wat wij steeds doen om ons knusse clubje lieden
    wat méér dan anderen aan het woord te laten
    komop dus Job en wees alleen maar aardig...
    vergissen màg, wij helpen je wel praten
    je bent echt goed hoor, bést ’n voetstuk waardig
    en krijgt ook vàst wel je verdiende eh.loon !”...

    “misschien helpt dàt !” zei Pauw tot Witteman :
    “maar ’t blijft spitsroedenlopen...dààr niet van...”

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb ergens gelezen:

    "Een kapitalistische staat kan niet in een keer van kapitalisme naar communisme gaan. Wel kun je ze steeds een beetje socialisme geven zodat ze op een dag wakker worden en in communisme leven."
    - Nikita Chroesjtsjov

    Of dit hiermee iets te maken heeft...het heeft in ieder geval met uitersten van links en rechts te maken... allemaal socialisme.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Precies de vinger op de goede plek. Allemaal verplichte vrijheden en op een dag word je wakker en zijn al je gedragingen gereguleerd, en dat in ieders en vooral je eigen belang natuurlijk, want: iedereen wil toch een dagje vrij?

    BeantwoordenVerwijderen