woensdag 26 mei 2010

Uitnodiging voor de Tea Party in Den Haag op 29 mei

"Waarom een Tea Party? De eerste, en belangrijkste reden is de toekomst van onze kinderen. Het risico dat er opnieuw een potverterend kabinet gevormd zal worden na de verkiezingen is groot. Wij willen met de sprekers op het door ons aangeboden podium de publieke opinie proberen te beïnvloeden en mensen wakker te schudden. Een stem op economisch links zal er voor zorgen dat onze kinderen later de rekening gepresenteerd krijgen. Links beleid is misschien leuk voor nu maar funest voor onze toekomst. De rekening van nu zal straks met rente betaald moeten worden.

Op het podium zullen alle economisch rechtse groepen vertegenwoordigd zijn. Conservatieven, liberalen en libertariërs verenigen zich om samen te strijden voor een betere toekomst met minder overheidsbemoeienis en lagere belastingdruk. De sprekers zijn, in willekeurige volgorde, Elsevier-columnist Bart Jan Spruyt, CDA-kamerlid Eddy Bilder, VVD-Kamerlid Frans Weekers, voormalig Libertas-lijsttrekker Eline van den Broek en de directeur van het libertarische Haags Juristen College Toine Manders."

De tijd van typen en anoniem klagen is voorbij, het is tijd voor actie!

Iedereen die zich aangesproken voelt en zich wil uitspreken voor een kleinere overheid en onmiddellijke afbouw van onze staatsschuld is van harte welkom op

zaterdag 29 mei op het Plein te Den Haag vanaf 11:55 uur.

Je afkomst, politieke voorkeur of religie telt niet mee.


Lees meer op De Dagelijkse Standaard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten