woensdag 28 maart 2012

Prinsengracht met pleziervaart

Het was mijn voornemen om iedere dag een foto te plaatsen, als een soort  fotodagboek, maar ik ga er niet iedere dag op uit, dus hieronder een plaatje van verleden jaar zomer. In tegenstelling tot de Keizersgracht is de Prinsengracht een gewilde gracht voor zowel rondvaartboten als  plezierbootjes.

3 opmerkingen:

  1. Een leuke foto, vooral dat bruine huisje met witte ramen en kozijnen dat zich deels achter de bomen verschuilt. Je zou haast denken dat het zomer was, zo bloot als er mensen bijlopen. Maar als ik het zo zie denk ik niet meer dan 20 graden. Het enige waar ik moeite mee heb is het felle tegenlicht en ik zou haast een zonnebril opzetten. Voor mij althans denk ik daardoor dat niet elk detail mijn oog bereikt. Is geen aanmerking, maar opmerking, maar verder vind ik het een prachtstuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is al 46 jaar geleden dat ik mijn geboortestad heb verlaten en daarom is het erg leuk om Uw mooie Amsterdamse fotoos te bekijken en het voordeel van grachtfotoos is dat ik niet ~ zoals toen ~ bang hoef te zijn dat ik iemand uit de gracht moet redden.

    BeantwoordenVerwijderen