donderdag 9 april 2009

sorry sorry sorry.

Hierbij wil ik de mensheid in het algemeen en de Nederlanders in het bijzonder verlossen van hun schuldcomplex. Mensen, alle ellende in het verleden, de oorlogen, misstanden, onderdrukkingen, de slavernij, en in het bijzonder de Armeense genocide:
HET IS ALLEMAAL MIJN SCHULD!
Het was door mijn voorouders dat we het paradijs uitmoesten en dat de eerste (broeder)moord werd gepleegd. De zondvloed werd door mijn slechtheid opgeroepen en dat iedereen een andere taal spreekt en elkaar niet meer begrijpt:
MEA MAXIMA CULPA.

Ik ben een nietswaardig mens, ik wil het goede maar doe het slechte. Alles is mijn schuld, sorry sorry sorry.

Maar ik heb goed nieuws voor u. U hoeft geen 2 balken en lange spijkers aan te schaffen om daarmee het een en ander recht te zetten. Bespaar u wederom 2000 jaar ellende. Ik ben kinderloos en tussen nu en enkele decennia zal ik er niet meer zijn. Dan bent u van alle ellende af en kan de heilsstaat een aanvang nemen. Even geduld als u me dat tenminste gunt. Ik zal dan mijn best doen om in die tijd geen nieuwe oorlogen, moorden en misstanden aan te richten. Ik heb er echt spijt van hoor.
Deal?

5 opmerkingen:

 1. ...hij die op zich neemt de schulden van de wereld. Kinderloos, balken en spijkers. OMG, de verlosser is onder ons!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sinds Obama het laat afweten rest me geen andere keus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ieks, gaan we de Bastille bestormen? Kom op zeg! We gaan eerst stemmen in juni!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zal mijn best doen de luiaards desnoods naar de stembus te rijden!

  BeantwoordenVerwijderen