donderdag 9 juli 2009

Iran en China. Selectieve aandacht?

In tegenstelling tot Iran, waar een demonstratie tegen de verkiezingsfraude op beestachtig gruwelijke wijze door een Islamofascistisch moordenaarsregime werd neergeslagen - vreedzame demonstranten worden doodgeschoten, - geslagen -gemarteld en opgehangen op een wijze die de meest perverse fantasie tart, wordt de opstand van de Oejgoeren in China wél breed uitgemeten in de Nederlandse Massahypnosemedia. Waarom is dat? Zou het komen doordat laatstgenoemde groepering Islamitisch is? Waarom komt deze groep opeens wél in de belangstelling en staan hier wel opeens demonstranten in Nederland voor te trappelen? En wat is in vredesnaam het Wereldcongres van Oejgoeren? Wie het weet mag het zeggen, maar ik vermoed hier een goed voorbereide campagne.

4 opmerkingen:

 1. "Zou het komen doordat laatstgenoemde groepering Islamitisch is?"

  Volgens mij zijn beide groeperingen islamitisch, maar dat kan aan mij liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jazeker, maar een belangrijk verschil is, dat het gebeuren in Iran een onderlinge strijd tussen moslims is, in het geval van de Oeigoeren zijn het moslims die blijkbaar onderdrukt worden door het atheïstische China.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. China zou atheistisch zijn, maar het boeddhisme is nog springlevend. Boeddhisme is niet monotheistisch, laat staan dat dit geloof iets heeft met de profeet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad, de twee zijn in de verste verte niet te vergelijken.

  BeantwoordenVerwijderen