dinsdag 13 oktober 2009

Ik ben de beste

Tot mijn grote verrassing staat Vroeg of Laat (dgneree.blogspot.com) op de lijst van genomineerden voor de Dutch Bloggies 2009. Geen idee wie me heeft genomineerd, maar in ieder geval wordt die persoon hartelijk bedankt. Hij of zij deed het enig juiste.

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om de lijst van nominees even door te nemen en het werd me al snel duidelijk: vergeleken met Vroeg of Laat vallen ze allemaal in het niet. Saai, vervelend en vol met spelfouten (en dan heb ik het niet eens over denkfouten). Bah, wat een armoe! Dus kom op mensen en stem op mij! Ik ben zonder enige twijfel de beste, de leukste en de interessantste blogger van 2009! Bestorm de burelen van de Dutch Bloggies en breng massaal uw stem uit op mij! Doet u dat niet, dan pleegt u verraad aan uw eigen gezonde verstand en kunt u nooit meer zonder een diep gevoel van schaamte een blik in de spiegel werpen.

Eigenlijk is de hele wedstrijd overigens zinloos. Ze hadden al die weblogs weg kunnen laten en mij meteen de prijs kunnen geven. President Obama kreeg toch ook de Nobelprijs voor de vrede? Andere kandidaten (wie waren dat eigenlijk?) konden niet aan hem tippen en worden dan ook met vergetelheid beloond. Zo zal het ook vergaan met alle andere weblogs op de lijst.

Maak dus een eind aan deze farce en stem NU op Vroeg of Laat, het weblog dat alle andere weblogs overbodig maakt!

Update: Mijn excuses als ik alleen voor mezelf spreek. Ik spreek natuurlijk impliciet ook namens mijn medeblogger Daan.

2 opmerkingen: