zaterdag 2 januari 2010

Aanvaller van Kurt Westergaard door politie neergeschoten

Vrijdag jl. heeft een Somalische man geprobeerd om het huis van Kurt Westergaard, de Deense tekenaar van de levensgevaarlijke Mohammed-cartoons binnen te dringen, hoogstwaarschijnlijk met de bedoeling om hem om het leven te brengen. Dankzij de voorzorgsmaatregelen is de moordaanslag voorkomen. De Somaliër is door de politie neergeschoten en herstelt nu in het ziekenhuis van zijn wonden.

Volgens berichten was de Somalische asielzoeker onlangs nog in Afrika geweest, wat vreemd is, want arme asielzoekers maken over het algemeen geen wereldreizen, en zeker niet naar de buurt waar ze vandaan gevlucht zijn.

Fort Hood, de klotenverbrander in het vliegtuig, bovengenoemde aanslag, plus waarschijnlijk talloze andere die niet in de publiciteit komen.... Enkele dagen geleden sprak de CIA zijn bezorgdheid uit over het verdwijnen van moslimmannen uit trainingskampen in de Verenigde Staten (Jaja, zo liberaal zijn ze daar, dat ze de vijand toestaan om op eigen bodem recruteringsbureaus te vestigen).

Dit soort berichten bij elkaar opgeteld is m.i. een sterke aanwijzing, dat er in 2010 een wereldwijd offensief van verscheidene terroristencellen tegen de westerse wereld en belangen zal komen en dus al aan de gang is, variërend van eenmansacties (?) als de drie bovengenoemde, tot massalere aanslagen op militaire (in Afghanistan en omstreken), maar vooral burgerdoelen, misschien culminerend in één of meerdere gruwelijke slachtingen zoals in New York, Madrid, Londen, Bali, of Bombay (Mumbai).

Moeten we daar in Nederland ook bang voor zijn? Haha, nee natuurlijk niet.
In Nederland zijn na de moord op Pim Fortuyn Theo van Gogh de autoriteiten snel tot bezinning gekomen. Onze voorvechters van de vrijheid, Ernst Hirsch Ballin en zijn voorganger op justitie zorgen er wel voor, dat kritiek op de Islam van te voren de kop in wordt gedrukt. Bij ons hebben cartoonisten en critici minder te vrezen van moordenaars en halsafsnijders dan van justitie zelf.

In Denemarken wordt Kurt Westergaard beschermd, in Nederland wordt Gregorius Nekschot door 10 man politie van zijn bed gelicht en in een juridisch niemandsland geplaatst. In Nederland worden webmasters door het Meldpunt Discriminatie Internet gedagvaard en moet Geert Wilders zich voor zijn kritiek op 20 januari voor de strafrechter verantwoorden. Islamitische terreurbendes zouden wel gek zijn om in Nederland iets uit te halen. Eén moord op een cineast was immers voldoende om de Staat der Nederlanden op de knieën te krijgen en tot dhimmistaat te transformeren?

Daarom doe ik naast bovenstaande voorspelling voor 2010 nog een tweede:
Ook de aanval op critici van de Islam en de huidige (grefo-linkse) status quo zal geïntensiveerd worden. De koningin refereerde er in haar kerstpreek al aan: het internet is een anarchistische bende en het geeft geen pas zoals er nu met elkaar gecommuniceerd wordt.

Zoals meestal het geval is, hoop ik dat mijn voorspellingen niet uitkomen. Laat dit mijn wens zijn voor het nieuwe jaar.

Wie de stijlvolle, rake en humoristische cartoons van de heer Westergaard (nog) eens wil bekijken, kan dat hier doen. Maar pas op: het bezichtigen van deze tekeningetjes kan leiden tot ongecontroleerde razernij, moordlust en pyromanie. Het kan leiden tot tot in het diepste wezen geschokte zielen, ongeneeslijke trauma's en een ziekelijke aandrang om op de PvdA te stemmen.

9 opmerkingen:

 1. Beperking van de vrijheid op internet op andere vlakken dan de logische(kiddyporn), zal leiden tot opstand.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte D.G. Neree

  Allereerst onze beste wensen voor u, de uwen en uw lezers.

  Wij danken u voor uw inzending. Deze is wederom geplaatst op het opiniedeel van http://contradicere.tk.

  Met vriendelijke groet,

  De Redactie van Contradicere

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop dat je voorspellingen aangaande de aanslagen wel uitkomen.
  Het is triest om te zien dat na alle vorige aanslagen veel linkse mensen het gevaar nog steeds niet erkennen en de islam gewoon als een leuke religie blijven zien.

  Dan nog maar een paar aanslagen erbij om hopelijk eindelijk de vijand te kunnen identificeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jelle, toen ik het schreef twijfelde ik ook sterk of mijn wens wel oprecht was. Misschien moeten de kaarten maar eens op tafel en de confrontatie meer gezocht, zodat er een uitkomst uit deze wurggreep komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ehm... sorry, teveel ruis hier. het gaat beter op een stil topic zoals vrijheid1

  BeantwoordenVerwijderen