woensdag 10 februari 2010

Wordt Brussel oorlogsgebied?

De failliete multiculturele boedel wordt schrijnend duidelijk in Brussel.Gaan we hier in Nederland ook naartoe? Het lijkt er aardig op. Gelukkig schijnt de Belgische regering langzaam wel bij zinnen te komen en te ontwaken uit de cultuurrelativistische roes.

"Tijdens het overleg over de veiligheid in Brussel hebben de federale regering en de verschillende betrokken actoren dinsdagavond acht clusters vastgelegd waarbinnen de komende dagen en weken verschillende maatregelen zullen worden uitgewerkt.
(........)
Behalve de premier en de leden van het kernkabinet, ging het om de ministers van Binnenlandse Zaken en Justitie, Annemie Turtelboom en Stefaan De Clerck, maar ook om de Brusselse minister-president Charles Picqué, de voorzitter van de Conferentie van de burgemeesters van de Brusselse gemeenten Didier Gosuin en de voorzitters van de politiecolleges van de Brusselse politiezones"

Ik wens de Belgische overheid succes en hoop, dat er effectief en doortastend wordt aangepakt. Hopelijk neemt de Nederlandse overheid er dan een voorbeeld aan en schrikt ze wakker voordat er in Amsterdam ook met Kalashnikovs op de politie geschoten wordt. Maar ach, worden er hier al geen granaten op drukkerijen afgeschoten?

2 opmerkingen:

  1. Dat zullen de Belgen hard nodig hebben, DG, want er zijn meer spelers die aangetreden zijn! Heerlijk al die open grenzen!

    http://blog.seniorennet.be/angeltjes/archief.php?ID=569179

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, laat me niet lachen. In België doet de overheid er juist niks aan! Wat er van is: België heeft de centen niet meer, ze hebben te maken met een van de grootste begrotingstekorten van heel Europa. Vraag me niet hoe dat in hemelsnaam zou komen xD

    BeantwoordenVerwijderen