donderdag 11 maart 2010

Wat? Een week?

Dit is een testbox

Gelieve van deze boodschap geen nota te nemen.
Een week niets geschreven. Waarom?
Druk druk, andere bezigheden, de brug stond open en het licht stond op rood, maar de belangrijkste reden is, dat ik veel aan het lezen ben en eigenlijk te misselijk ben van de manier waarop de verkiezingen zijn verworden tot een stammenstrijd en van de mate waarop het democratische bestel aan het rotten is, dankzij de partij die net het land heeft laten barsten om Uruzgan, zodat ze de dag erna alweer op de televisie, de radio en in de krantenkonden lopen roeptoeteren enschreeuwen dat het allemaal aan de anderen ligt, dat ze hun boodschap nog een keer moeten vertellen en dat Geert Wilders een fout persoon is en dat de PVV buitengesloten moet worden.

Een mooi zootje is het, met dank aan diezelfde PvdA. Het onderwijs half naar de kloten, verloederende steden, De kiezer belazerd en Nederland aan de EU overgeleverd, een economische crisis niet aan zien komen en als dan de verkiezingen naderen en de afgrond eindeloos diep lijkt te worden, er snel tussenuit knijpen over een binnenlandse bijzaak (maar desastreus voor internationale verhoudingen), het land (be)stuurloos achterlatend, om zich voor de partij geheel aan de verkiezingen te kunnen wijden. Te schofterig voor woorden worden landsbelang en rechtsstaat in Nederland verkwanseld voor partijbelang.

Als ik dat alles lees, dan vergaat me de zin om er veel woorden aan vuil te maken. Een hartaanval wil ik vermijden en er zijn leukere dingen in het leven. Zoals bijvoorbeeld het Japanse verschijnsel cosplay, Jongeren kruipen in de(tweede) huid van hun favoriete Anime-figuur. Het is best een trend geloof ik, maar veel weet ik er niet van. Het resultaat is in ieder geval alleraardigst. Een waarschuwing is hier echter wel op zijn plaats. Het klikken op deze links kan de gevreesde Gele Griep veroorzaken. Het risico hiervan is geheel voor eigen risico en schrijver ontslaat zichzelf hiermee van iedere verantwoordelijkheid.

6 opmerkingen:

 1. Maar goed dat ik lang geleden de gele griep had opgelopen hehe. Goed om te zien dat er ook nog tijd is voor luchterige onderwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom zou je mensen waarschuwen voor de gele griep? Het is zo een fijne ziekte om te hebben ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt gelijk MDV, tot nu toe heb ik geen onaangename bijverschijnselen kunnen ontdekken ;). Hoewel bepaalde anime-genres wel van het soort "Probeer dit niet thuis uit" zijn. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Loli gaat me te ver, maar Hentai kan ik wel waarderen, hoewel (tentakel)verkrachtingen me ook niet kunnen bekoren, ook al zijn het tekeningetjes.

  BeantwoordenVerwijderen