woensdag 14 april 2010

Hoog tijd voor een noodstop

Dat ik een totaal onwetende n00b ben op webloggebied bleek weer toen iemand me op het bestaan van !Uitkijk wees, een kritisch weblog van het eerste uur, voortgekomen uit Democrates, wat me dus helemaal niets zegt. Ik ben even gaan kijken en zou de lezer graag willen uitnodigen om dat ook te doen en daar in de linkerkolom naar de Immigratiecijfers te kijken, de tellers in de gaten te houden en eens na te gaan wat dit voor een land, dat een aantal jaren nog uit 12 miljoen mensen bestond, maar nu de 17 miljoen (officiële cijfers) nadert betekent. Laat uw gedachten er eens over gaan en realiseer u, dat dat op dit moment gaande is. Op dit moment landen er op schiphol vliegtuigen met "asielzoekers" en gezinsherenigers. over de landsgrens (is die er nog?) komen tientallen, misschien honderden mensen per dag binnen en op het gemeentehuis in Den Haag,voor het paspoorten-afgifteloket ziet het zwart van de mensen, die de zaak eindeloos ophouden doordat ze geen woord Nederlands spreken, maar wel een paspoort in hun hand gedrukt krijgen. Stapt u de deur eens uit en gaat u eens kijken.

Men kan denken dat deze cijfers onnauwkeurig zijn en dat ze veel lager zijn. Men zou echter met net zoveel recht kunnen zeggen, dat ze veel hoger zijn. En zelfs als ze voor de helft waar zijn, is dat dan nog niet een demografische tijdbom onder Nederland?
150.000 "immigranten" verwacht in 2010. Dat betekent dat er feitelijk ieder jaar een nieuwe stad in Nederland gebouwd moet worden. In ogenschouw nemend, dat de binnenkomers veelal een rijkere kinderschaar hebben dan de oorspronkelijke Nederlanders, betekent dat, dat Nederland op vrij korte termijn (1 generatie) volkomen van aard en inhoud veranderd is. De oorspronkelijke inwoners zullen verdwijnen en uitsterven en Nederland zal een multiculturele anarchistische chaos worden, verscheurd door een 21e eeuwse vorm van stammenstrijd, die van bovenaf is georchestreerd danwel getolereerd.

Als u dan over de aantallen nagedacht heeft, kijkt u dan eens naar de kosten. Mediteer vijf minuten op dat tellertje. Wat daar geteld wordt is uw geld. U gaat dat betalen. Aan uitkeringen, aan huisvesting, aan verloederende Prachtwijken, aan politie, justitie en gevangeniswezen. U gaat dat geld betalen aan de linkse subsidieslurpers, de straatcoaches en buurtmanagers, aan AZC's en de asielzoekersindustrie die door links nederland opgezet is voor een ware volksverhuizing Communistische stijl, in opmars naar de EUSSR. Dit wordt gerechtvaardigd door in te spelen op uw sentiment en u allerlei schuldcomplexen aan te praten. Maar de grote schulden maken zij en naar die groeiende schuld zit u te kijken. Het is namelijk uw schuld die daar aan het groeien is. Het is uw schuld. En niet in de betekenis die de volksmenners van de PvdA de bevolking met veel succes weet aan te praten.

Waarom weigert nu ex-minister Eberhard van der Laan om die cijfers te laten uitrekenen? Waarom wordt een verzoek van de tweede kamer van tafel geveegd met een bedekte en omhulde verwijzing naar racisme? Mogen we niet zien wat er met ons land gebeurt? IEDERE maatregel van de regering en IEDERE gebeurtenis wordt tot op de honderdste cent uitgerekend en dit niet? Nederland wordt bewust verwoest. De verantwoordelijken zouden voor de krijgsraad moeten verschijnen wegens landverraad. Maar we zijn een beschaafd land en een democratie (in naam dan en waarschijnlijk niet lang meer) en de tijden dat volksverraders voor het vuurpeloton kwamen en valsspelers met pek en veren de grens over werden gezet is voorbij.

Wij kiezen daarentegen straks op 9 juni een nieuwe regering. Er is een kleine kans dat deze waanzinnige en onverantwoordelijke mensenstroom naar ons land gestopt kan worden, hoewel de huidige middenlinkse sociaal-democratische kliek het met alle macht (juridisch) en middelen (kranten en televisie) zal tegengaan. Het kan gestopt worden als u niet op de partijen stemt die dit veroorzaakt hebben en die nu niet duidelijk stelling nemen voor stopzetting van deze onverantwoordelijke politiek van ongebreideld toelaten.

De teller loopt door. Iedere seconde verdwijnt er geld uit uw portemonnee. En niet alleen dat u en uw kinderen dat gaan betalen, u bekostigt daarmee meteen de vernietiging van het Nederland dat uw ouders met vallen, opstaan werken en vechten hebben opgebouwd en levert u en hen uit uit aan de onzekerheid, de onveiligheid en ellende. Bedenk dus goed op wie u gaat stemmen, want u bepaalt straks ook hoe mijn land eruit gaat zien na 9 juni. De immigratiestroom moet onmiddellijk worden stopgezet en de huidige problemen zo snel mogelijk drastisch worden opgelost. Niet alleen om de brood- en broodnodige besparing op de drukkende staatslasten, maar om Nederland te redden van de ondergang en een terugval naar de middeleeuwen. Mijn keuze staat in ieder geval vast. Hoewel met een aantal dingen van het programma oneens, moet het zwaarste dit keer het zwaarste wegen. Het alternatief is vele malen erger.

7 opmerkingen:

 1. Hey DG Neree,

  goed stuk. Maar zet naast die immigratie cijfers ook even de gemiddelde opleiding en werkervaring.
  Plus zet ook de emigratie cijfers erbij met gemiddelde opleiding en werkervaring.

  De som:
  Veel immigranten met lage opleiding en geen werkervaring erin.
  Veel emigranten met hoge opleiding en veel werkervaring eruit.

  Dan zie je pas goed hoe slecht het eruit ziet voor NL.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Michael, je hebt helemaal gelijk. In woorden wordt er gestreefd naar een kenniseconomie, maar in de praktijk verdwijnen kennis en vaardigheden het land uit en analfabeten en ongeschoolden worden binnengehaald. Ondertussen gaat het onderwijs hier al dertig jaar met sprongen achteruit, zodat van die kant ook weinig meer te verwachten is.Zou deze misdaad tegen het volk op verschillende fronten tegelijk gepleegd worden?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @D.G.

  Het lijkt er wel op. Plus je hoort af en toe wel wat over de emigratie cijfers. Dat ze zijn gestegen en zo... Maar ik heb gehoord van de belastingdienst dat de emigratie nu echt extreem aan het stijgen is. De regering probeert dit zo stil mogelijk te houden. Maar het zal me niet verbazen als we de komende tijd diverse nieuwe regels en wetten zullen gaan zien die de emigratie moeten frustreren.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerder en drastischer wat? De immigratie aanpakken ja. Maar niet de emigratie. Eerst het land verkloten en dan iedereen verplicht in dat land houden zeker ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wellicht grappig bij dit onderwerp te weten;Dhr.Drees (jawel,die van de AOW)vond in 1950 dat Nederland veel te vol aan het raken was(10 miljoen)en heeft de Emigratie ten volle aangemoedigd.En wie heeft er geen familielid dat daaraan gehoor gaf?Dit wetende is het op zijn minst bizar te noemen dat in de laatste decennia juist zijn pvda de grootste pleitbezorger was (en is)van de ongebreidelde Immigratie!!

  BeantwoordenVerwijderen