donderdag 29 april 2010

Molukkers opgeofferd. Justitite met de dag corrupter.

Het woord "gerechtelijke dwaling", komt dat nog voor? Of is de dwaling de norm geworden en moeten we spreken van een toenemend "gerechtelijk falen"? Of kunnen we gewoon stellen dat het hele instituut volledig corrupt is geworden? Is justititie zelf een misdadige organisatie geworden?

De rij onschuldig veroordeelden wordt met de dag langer, evenals de rij belachelijk lage veroordelingen voor geweldsdelicten.... behalve natuurlijk als het een slachtoffer betreft die zich verdedigt tegen terreur, gericht tegen zijn huis, kinderen en geliefden.

"Volgens de rechters waren ze [de Molukkers] verantwoordelijk voor de geweldsspiraal waar de gemeente Culemborg zich in bevond, en hebben ze door het terugslaan en verdedigen van hun eigendommen en families dit in stand gehouden. Missen de rechters dan in hun dossiers de gemeentelijke veiligheidsnotitie opgemaakt door de politie waarin wordt geschreven dat Culemborg al jaren lijdt onder terreur van Marokkaanse straattuig? Weekblad Panorama omschreef de situatie eindelijk in de tijdslijn van alle gebeurtenissen, want men moet niet vergeten dat de plannen om onze 112 heldin te vermoorden al waren gemaakt."

Beste mensen, hier ziet u wat er in Nederland gebeurt als u zich verdedigt tegen moordenaars en straatschenders. Wat is hier de boodschap?

Ziet u een misdaad, zoals iemand die een auto in brand steekt of een groepje tuig, dat iemand op straat aan het mishandelen is, sla dan de ogen neer en loop vlug door. Doe geen aangifte, want de misdadigers zullen familie en kennisen optrommelen om jou, je huis en je familie te belagen. Als dat gebeurt, verdedig u dan niet, want u zult daarvoor in de gevangenis worden gesmeten.

In Culemborg is de corruptie bij de overheid en justitie als een etterend gezwel aan de oppervlakte gekomen. Arm Nederland, dat zijn criminelen beschermt en de slachtoffers, ofwel zij die zich niet in een slachtofferrol willen schikken, vervolgt.

En o ja: bent u taxichauffeur? slaat u dan gerust klanten die klagen over uw woekerprijzen met een welgerichte karateklap morsdood. U krijgt dan een half jaar betaalde vakantie in een staatshotel, en de familie van degene die u doodsloeg zal nooit meer mopperen als ze een taxi nemen.

Ach ja, en vrouwenhandelaren, pooiers en psychopaten die Saban of Murat heten, mogen een paar maanden op vakantie om hun arme zieke moedertjes te bezoeken.

4 opmerkingen:

 1. Neree op zijn best. Vlijmscherp als een fileermes. Helaas betreft bovenstaande column de realiteit van vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ken de molukkers als mensen die nooit vergeten en vroeg of laat wraak nemen. Ik hoop dat het nu ook weer gebeurt !!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Grappig ook hoe op de staats tv werd gesproken over Molukkers en Nederland-Marokkaanse inwoners van Culemborg...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Molukkers de schuld geven, diep treurig, ter wijl ze dat meisje aanrijden.
  misschien krijgen die rechters als het tij nog eens keert ,het deksel op hun neus.

  BeantwoordenVerwijderen