vrijdag 30 april 2010

Maandoverzicht april 2010 en voorspellingen


April is voorbij, tijd voor een overzicht. Zoals te zien is de piek van ramptoeristen weer voorbij en het bezoekersaantal weer terug tot het oude niveau. De piek schept in ieder geval geen vreugde en ik moet zeggen, dat het gedoe met Artikel 7 even een flinke domper heeft gezet op mijn plezier in het bloggen. Mensen die ik als bondgenoten en vrienden beschouwde, wekken nu walging en achterdocht op. Ik ben de motieven van veel bloggers gaan wantrouwen en denk, dat lezersaantallen, kliekvorming en prestige bij velen belangrijker zijn dan wat men schrijft en maakt. Maar ieder moet zelf maar zien wat hij of zij doet. Ik blijf mijn stukkies hier wel tikken.

Terug naar het heden en de toekomst. Die zijn al krankzinnig genoeg
Koninginnedag is voorbij Nu krijgen we tien dagen WOII voor de kiezen. Iedere politieke partij zal dit aangrijpen om zich te profileren, Job Cohen zal niet van ons netvlies verdwijnen en de roeptoeters en farizeeërs zullen zich met vrome gezichten verdringen om vooraan te staan bij het afgeven op de gruwelijkheden die bijna zeventig jaar geleden plaatsvonden om krokodillentranen huilend tussen neus en lippen door valse vergelijkingen te trekken met een bepaalde politieke partij en diens voorman, onderwijl de werkelijke vergelijking negerend als zijnde gevloek in de kerk en strafbaar als het aan de verschillende vage semi-politieke en para-militante linkse clubs ligt.

Dan is het 11 mei en duurt het nog een maand tot de verkiezingen. Dan gaat het hard tegen hard en ik voorspel de smerigste campagne in Nederland ooit. Het koninkrijk staat op het spel. de vorige politiek incorrecte troonpretendent werd als een hond op straat neergeschoten, waarna zijn nalatenschap uit elkaar viel. Zullen dit keer de congsi's voldoende zijn om de heersende politieke inteeltkliek weer in het zadel te helpen? Of zal Nederland zich nu definitief openbaren als de bananenrepubliek die het is en wordt de oppositie weer uit de weg geruimd? En dan? Is er dan nog iemand gek of moedig genoeg om een nieuwe poging te wagen? Diegene zal zich dan moeten omringen met een persoonlijke, gewapende para-militaire lijfwacht, wil hij (of zij) enige kans maken zijn eigen verkiezingscampagne te overleven.

De klok tikt door. Of het een goede dag wordt als de wekker gaat is de vraag.

3 opmerkingen:

 1. 9 mei is, meen ik me te herinneren, het eerste televisiedebat. Daar zal de toon worden gezet. Maar er zal deze keer echt iets te kiezen zijn. Doorgaan met de geldverslindende socialistische multikul droom of kiezen voor Nederland.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We peilen en we peilen en we zien wat we niet willen
  daar moeten wij ( belanghebbenden ) nu écht iets aan gaan sturen
  omdat wij vinden wat er met ons Landje moet gebeuren

  laat 't Volk zich maar bemoeien met de huur, de baan en desnoods met de buren
  over reclame, sport, TV, de vrouw en hun stomme autokosten zeuren
  wij zullen ons gestuur nog wat subtieler moeten doen...

  zullen we Witteman en Pauw eens hele dagen laten leuren
  met onverdedigbare stellingen over steeds méér vermeend fatsoen ?
  er komt 'n Volks-tsunami...9 juni doet ons rillen...

  en de tijd verstreek en ’t moment kwam dichterbij
  dat ’t Volk van Nederland haar eigen zegje zei...

  BeantwoordenVerwijderen