zondag 25 april 2010

Pat Condell over de aanstaande verkiezingen

Weinig mensen kunnen het beter zeggen dan Pat Condell en deze tekst zou vertaald moeten worden in het Nederlands en op alle weblogs verspreid. Wat hij zegt gaat over de Engelse verkiezingen, maar is één op één toepasbaar op Nederland. Verander Great Britain in Nederland en Labour in Links (PvdA, Groenlinks, D'66) en de sporen lopen volkomen parrallel. Is dat niet vreemd? Is het niet vreemd, dat er overal in Europa hetzelfde gebeurt op politiek niveau? Is dat geen bewijs, dat alles wat in de Nationale politiek gebeurt, al van bovenaf, in Europees, G-20 of Bilderbergverband is bekokstoofd? Een duidelijker bewijs is er bijna niet.

Pat Condell geeft hiermee ook een indringende boodschap aan het Nederlandse volk:

De aanstaande verkiezingen zouden wel eens de belangrijkste politieke gebeurtenis sinds de tweede wereldoorlog kunnen worden. Als we nu de volksverlakkers en landverraders, die ons land hebben verkwanseld niet stoppen, door op de echte oppositie te stemmen, dan zou het wel eens te laat kunnen zijn. Nog vier jaar voortzetting van het afbraakbeleid en we zijn alles kwijt. Rechtsstaat, democratie, voor wat het nog waard is: nog vier jaar uitholling en de hele zaak zal onder zijn eigen gewicht in elkaar zakken. En dan zijn we verkocht en is er geen weg terug.

Luister goed naar de video en houd deze woorden in gedachten als u gaat stemmen. Stemt u voor verdere vernietiging van alles wat Nederland ooit betekend heeft? Of zegt u nee tegen de leugenaars en volksmenners?

Laat u niet hypnotiseren en in slaap sussen door de televisie, radio en de papieren propaganda waar u de hele dag mee om de oren geslagen wordt. Het nieuws wordt gemaakt door mensen, die allemaal een vinger in de pap willen hebben en als de dood zijn om een afwijkend geluid te laten horen. Vanavond wordt er op die leugenbuis een haatcampagne tegen Geert Wilders over het land uitgekotst. Mensen, trap er niet in, maar richt je woede op degenen die zelf haat en verdeeldheid zaaien in dit land, door twee miljoen mensen in dit land weg te zetten als nazi's en fascisten, als racisten en xenofoben. Laat u niet voorliegen. Denk zelf na. Luister wat Pat Condell te zeggen heeft en stem verstandig. 9 juni is voor het eerst in lange tijd, dat er werkelijk wat te kiezen valt. Als die gelegenheid niet gegrepen wordt, is het voorlopig meteen de laatste keer.

5 opmerkingen:

 1. Wie vertaalt Pat condell eens in het Nederlands ,iedereen kan geen engels.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte anoniem, uw verzoek is ingewilligd:

  http://dgneree.blogspot.com/2010/04/nederlandse-vertaling-van-pat-condell.html

  BeantwoordenVerwijderen
 3. DG Neree,,bedankt voor het vertalen ,veel van opgestoken,stemde toch al PVV

  BeantwoordenVerwijderen