zondag 2 mei 2010

Georganiseerd straatoproer in Europese steden

Waarom lezen we in de Nederlandse kranten nooit iets over de stelselmatige aanvallen op autobussen en mishandelingen en bedreigingen van buschauffeurs (om niet te spreken over brandweer, verplegend personeel en de politie zelf) in Parijs en andere Europese steden? En waarom legt niemand verband tussen de molestaties van de Nederlandse bussen en buschauffeurs en de Nederlandse autobranden Hoe zit dat met andere Europese steden? Uit Brussel komen er niets dan verontrustende berichten.

"The driver of the bus which was attacked says that the bus, which connects Vert Galant (Villepinte) to the Roissy airport, was attacked at 5:05PM, in the Merisiers housing estate, by about 40 masked people, who first tried to stop the bus and then threw objects."

40 gemaskerde mensen. Stelselmatige verjaging van overheidsdiensten uit bepaalde wijken. Dit ruikt naar het vormen van een staat binnen de staat, en die oorlog wordt op straat gevoerd door georganiseerde(variërend van bij elkaar ge-smst straattuig tot gemaskerde bendes) militante knokploegen. Het doel: het vormen van enclaves met eigen jurisdictie. Een staat binnen de staat.

Politici, word eens wakker. Jullie (we) worden uitgedaagd. Onze instituties worden aangevallen, tot de politie aan toe en jullie doen het af als incidenten. Kwajongensstreken. Hebben jullie duurzame mest in je ogen? Of zijn jullie al verblind door je stralende toekomstige carrière in hogere mondiale regionen? Kan het jullie eigenlijk wel schelen? Of zijn jullie met handen en voeten gebonden aan je geheime samenzweringen en chantages?

Van Job Cohen hoeven we in dit opzicht in ieder geval het volgende te verwachten: Niks nakka nada en noppes op de koop toe. Zie hoe Amsterdam het laatste decennium onder zijn wakend oog is verloederd en verwilderd en zie welke peperdure prestigeprojecten hij zonder met zijn ogen te knipperen, half in de steigers achterlaat. Zal heel Nederland er zo aan toe zijn als hij over 4 jaar zijn volgende carrièremove maakt? Verloederd en half failliet?

Op 9 juni zijn er verkiezingen. Wie nog op de gluiperds stemt die het in Nederland zover hebben laten komen, met name de PvdA, is seniel of een kwaadaardige misdadiger of beide.

1 opmerking:

 1. Sorry voor off-topic, maar :

  Contradicere stopt ermee

  http://contradicere.tk/

  Beste D.G.,
  houd vol !!!

  Moor

  BeantwoordenVerwijderen