zaterdag 1 mei 2010

Uitnodiging Tea Party Den Haag op 29 mei

Jong en oud demonstreren tegen het gevaar van links

‘Het is vijf voor twaalf’

Op zaterdag 29 mei zal op het Plein in Den Haag de eerste Nederlandse Tea Party georganiseerd worden. Bekende namen zullen het podium betreden om de zorgwekkende economische gevolgen van een mogelijke linkse coalitie te belichten. Tijdens deze demonstratie, die daags voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni plaatsvindt, zal het gezin centraal staan.

De organisatoren hebben zich laten inspireren door de Boston Tea Party, waarmee Amerikanen driehonderd jaar geleden protesteerden tegen hoge invoerrechten en een gebrek aan inspraak. Helaas is er in Nederland meer aan de hand en is een manifestatie hard nodig. De staatsschuld loopt op en het enige dat de partijen op links willen doen is potverteren. De rekening van nu, moet nu betaald worden! Wij kunnen onze kinderen hier niet mee opzadelen. Jarenlang heeft Den Haag maar wat aangerommeld, de rotzooi kunnen we echt niet laten liggen. Als we niet vandaag nog beginnen met het beperken van de staatsschuld, dan lijdt onze overheidsbegroting daar tot in de lengte der dagen onder.

Elsevier-columnist Bart Jan Spruyt, CDA-Kamerlid Eddy Bilder, Telegraaf-columnist Joshua Livestro en voormalig Libertas-lijsttrekker Eline van den Broek hebben hun medewerking al toegezegd andere mogelijke sprekers zijn nog niet bevestigd.
Iedereen is welkom op 29 mei, ongeacht afkomst, religie, leeftijd of politieke voorkeur. Het gaat om een economisch stabiele toekomst van Nederland.

Niet zonder symboliek zal de demonstratie om vijf voor twaalf aanvangen.

Zij zal een vreedzaam karakter hebben.


Voor meer informatie zie hier.

1 opmerking:

  1. Er is een nieuw bericht verschenen wat een iets duidelijker beeld geeft van wat wij doen en willen.

    http://dutchteaparty.wordpress.com/2010/04/26/de-eerste-dutch-tea-party-is-een-feit/

    BeantwoordenVerwijderen