dinsdag 8 juni 2010

Dokters als dienaren van sadisten

Besnijdenis is zware mishandeling, uitgevoerd op kinderen, die daar zelf niet tegen kunnen protesteren.

In Nederland mag je je kind geen opvoedkundige tik geven. Je mag echter wel een volstrekt nutteloze misdaad plegen als het afsnijden van een stuk van de penis bij hulpeloze baby's

Besnijdenis is verminking.
Besnijdenis is kindermishandeling.
Besnijdenis bezorgt kleine kinderen een levenslang trauma.
Besnijdenis is iemand opzadelen met een levenslange politiek brandmerk. Een eigendomsbewijs. Voor het leven getekend.
Besnijdenis voegt niets toe aan persoonlijke hygiëne. Daar is water en zeep voor. Snijdt men ook oren af, zodat er geen vuil inkomt? Rukt men teennagels uit zodat er geen vuil onder komt?
Besnijdenis is alleen heilzaam bij een zogenoemde "Spaanse kraag".
Besnijdenis is het verzinsel van sadisten.

Op dit moment worden in Nederlnad besnijdenissen door artsen uitgevoerd. Het argument van de wetgever: als de artsen het niet doen, dan gebeurt het thuis, met roestige messen en onhygiënische omstandigheden.

Een drogreden. De wetgever dient deze verminking te verbieden en streng te veroordelen. Ouders van in Nederland geboren kinderen, die hun kinderen verminken, dienen zwaar gestraft te worden. Nemen ze het kind mee naar Marokko en laten ze het daar doen? Artsen dienen ieder geval van besnijdenis te melden. Als ik mijn kind in het buitenland zijn oren laat afsnijden en ik kom terug in Nederland, word ik ook gearresteerd en berecht. Kinderen uit allochtone ouders zijn ook Nederlanders en dienen volledige bescherming van de wet te genieten. Ook, en in dit geval zelfs tegen hun ouders.

Besnijdenis dient geen enkel ander doel dan kinderen te brandmerken als slaaf van een religie. Een besnijdenis is niet ongedaan te maken. Een besneden niet-moslim is een afvallige en dient volgens dat verknipte wereldbeeld gedood te worden. Maar het is de religie zelf die godslasterlijk is. Is God onvolmaakt in zijn schepping? Moet de mens het werk van God verbeteren?

Besnijdenis dient geen enkel nut.
Verbied besnijdenis. Waar is de Raad van Kinderbescherming?

5 opmerkingen:

 1. Gloeiend mee eens! Blijf met je voorvoeten van een kind af!
  Oplossing. Even voor vertrek naar het buitenland naar de huisarts, daarna afmelden bij diezelfde huisarts. Is de wet geschonden, dan exit.
  O ja, wel eventjes de 'medische noodzaak' stevig aanscherpen, want momenteel hebben al die mohammedaanse kinderen last van een vernauwde voorhuid. Dan is een besnijdenis namelijk graties.
  Overigens, joden moeten ook met hun tengels van de voorhuid van hun kinderen afblijven. Wat men beslist als men ouders is, moet mén zelf weten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en besnijdenis alleen uit eigen vrije wil, na het achttiende jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sorry, ik zie me toch een typo in dat wat ik schreef! Dat laatste -ouders- moet vanzelfsprekend -ouder- zijn. Mmmhhh, het werkwoord klopte gelukkig.

  @DG
  Inderdaad. Op het moment dat men mag verwachten dat het verstand is ingedaald en weet wat de consequenties zijn.
  'k Zou er persoonlijk niet eens over piekeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Besnijdenis is genitale verminking! In IJsland en Denemarken bestaat de kans dat dit verboden wordt. Als dit lukt is men gezwicht voor de religieuze minderheid die godsdienstvrijheid opvatten als een vrijbrief om te doen wat je wilt met je kinderen. Een kind brandmerken als gelovige is inderdaad een aantasting van de godsdienstvrijheid van dat kind. Wordt lid van Intact Nederland (groep en pagina) op Facebook!

  BeantwoordenVerwijderen