vrijdag 24 december 2010

De Beste Wensen

Na hopeloos in het internet verdwaald te zijn geraakt bij het zoeken naar een kaartje, wil ik op deze zuiver tekstuele wijze iedereen aangename kerstdagen toewensen en geluk, voorspoed en gezondheid in het komende jaar en de jaren daarna. Dat vrijheid weer een levend begrip moge worden in plaats van de legitimering van beperkingen en restricties.

D. G. Neree.

13 opmerkingen:

 1. Tulay heeft een kaarsje voor je opgestoken in de Sint Jan en van mij krijg je een oud filmpje kadoo. Gewoon omdat wij je mogen en van je foto's hebben genoten...

  http://www.youtube.com/watch?v=2e8xscunXhU

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een filmpje over de jou welbekende Pozzebokken gnah gnah

  http://www.youtube.com/watch?v=2e8xscunXhU

  De BigMac-index was blijven kleven in een comment op een haatzaai-site die juigend de plannen van Henk Kamp - ouwe FIOD rechercheur - besprak om de KB in een veertig tal landen aan te passen aan de kosten van levensonderhoud ter plaatse. We konden het niet laten om op o.a. Noorwegen te wijzen en te vertellen wat in Oslo een kindermenu bij de Mac kost !

  BTW Je hebt je vanmiddag kranig gedragen op DDS. Chapeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. D. G. Neree zei

  En wat ook heel belangrijk is: toon je genegenheid voor je dierbaren en help elkaar zo goed mogelijk. Ik ben altijd een eenling geweest en door mijn rare leven een beetje een buitenstaander, maar juist daardoor weet ik hoe belangrijk het is, dat iemand weet, dat vrienden, geliefden en familie achter je staan en van je houden en dat er mensen zijn die je zullen helpen als de nood aan de man mocht komen. Dat is de grootste steun die mensen kunnen hebben in het leven.


  Omdat we niet meer op AP mogen commenten gaan we jou 's lekker verwennen in 2011 met wat commentaar vanaf de zijlijn. Als je het goed vindt tenminste. We kunnen het althans proberen. Toch ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg leuk. Dank je wel Cassandra & Tulay. Ik wist niet dat die filmpjes bestonden. Ik zag trouwens ergens een bos sleutels van de AP liggen, maar ik ben alleen bang dat er weer mensen weglopen en er weer toestanden ontstaan waardoor de deur weer wordt dichtgegooid. Mensen komen op zo'n site ook voor de gezelligheid en niet om van vreemden de volle laag te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zit bij DDS in de moderatie en het is nog maar de vraag of ze mijn jongste reactie plaatsen. Ik geef je hem (alvast) hier.

  Tenminste, als iemand niet voor je bepaalt dat het “jouw” tijd is.

  Je weet of je weet niet dat een meelezer die ik het wachtwoord heb gegeven van mijn blog er de stekker heeft uitgetrokken. Ik wist kennelijk teveel over wat ik bevroedde over de plannen van de neo-ottomaan en schlauer fuchs Erdogan met de Diyanet. De loskoppeling daarvan van zijn ministerie en wat dies meer zij over een mogelijk herstel van het Kalifaat. Dat zal als een bom inslaan in de islamitische wereld. Ik had achter gesloten deuren een schat aan informatie gekregen, verzameld en gecombineerd. Je weet dat ik een speurneus heb als weinig anderen en zoals je nog wel weet had ik als woonplaats Varosha gekozen. Dat was niet geheel toevallig omdat ik heb achterhaald dat Varosha (Maras in het Turks) een groot durchgangslager van de C.I.A. was/is. Ik kom graag op AP voor o.m. de erudite Francisco. Hij zou een aanwinst zijn voor DDS if I may say so. Wat een kennis heeft die vent. Het is jammer dat hij imho geen humanist is. Hij is daarvoor te cynisch en denkt niet oplossingsgericht. Ik vind dat jammer want anders had ik graag met hem ontbeten met koshere matzes van Hollandia met halal kaas van Frico hahaha.

  BTW Virino Antje is ook een alter ego van me. Ik geef jou of een ander graag de gelegenheid tijdens de kerst mijn nieren ook daar te proeven gnah gnah. Ik heb een imho leuke story over Henk de Marokkaan die gedurig wordt geband maar altijd weer terug is in Cafe De Ster a/d Martelaarsgracht voordat het vreemdelingenbusje uit Roosendaal retour is.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb wat posts doorgenomen maar het is verstandiger dat ik het blog op slot doe. Niet zozeer voor jou maar voor een ander. Zeg me wanneer ik het van slot moet draaien als je op je gemakje wil inzien. Het al weer oude praatje over Henk wil ik je niet onthouden.

  Als er iemand iets wil zeggen over uitzetten naar Marokko dan heb ik een leuk verhaaltje over het dagelijks rijdende uitzetbusje van de Vreemdelingenpolitie. Henk was al zestien keer met wat kameraden in dat busje naar Roosendaal gebracht en daar op de trein gezet. Henk was een beruchte Marokkaan die zich [echt waar] Henk liet noemen. Henk heette dus Mohammed maar had daar een gruwelijke hekel aan. Aan die voornaam. Wij kenden Henk IRL dus ik lieg niet. Na tien keer samen reizen ontstaat er als van zelf een band tussen medereizgers. Henk had schwung. In de bus heen werd wat afgelachen met goede joodse en islamitische moppen. Henk voelde zich helemaal thuis in Amsterdam. Hij mocht er alleen niet wonen. Hij woonde ook nooit in Amsterdam. Hij hield er alleen 24/7 verblijf. Amsterdam is voor jongens als Henk net zo leuk als de [spam] T.R.N.C.[/spam] voor ons. Dat land bestaat helemaal niet [wel] het ligt niet in Europa [ja & nee] het is een moslimland [klopt helemaal] corrupt [gelukkig maar] maar wel een eldorado voor wie de weg een beetje kent. Een land dat nog wel op Koninginnedag 2006 een echte volkstelling houdt waarbij toeristen als inwoner en inwoners als tourist worden beschouwd is een land waar naar Henk dolgraag wil worden uitgezet. Met een G-ticket heen en na twee/drie maandjes vacare op twee bizznis stoelen over Praag terug. Dagje sporen. I am here again. 's Avonds feest waar Gordon zingt. Henk is uitgezet.

  Ik dwaal altijd af.

  Na tien busritten van A'dam naar Roosendaal sprak men met elkaar af in Cafe De Ster [louche & veel zwarten] vlakbij C.S. A'dam. Als de twee heren van de Vreemdelingenpolitie afgemat binnen kwamen strompelen zei Henk tegen Frank de Jong (Hij is dood. Frank van de City Corner wat nu ook de Bastille is. Frank van de Engel van Amsterdam op de Zeedijk waar Rijk de Gooier altijd kwam etc) Henk zei dan tegen Frank dat hij in de Eerste Klasse R'daal-A'dam twee mooie varkensleren koffers had gevonden. Kijk daar stonden ze. En geef de Heren elk een grote blonde jongen van Freddy.


  CONCLUSIE ?

  UITZETTEN HELPT NIET

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zeg, Truus, ga je tanden eens poetsen en, vort, naar bed. Loop Neree niet te belagen, halve gek, omdat je op de AP niet aan je trekken komt. Wie denk je wel dat je bent. De koningin van China? Ophoeren met je gekwalm en als je al die ellende in je hersens weer op een rij hebt is het nog een status quo van onvermogen om je in verstaanbaar Nederlands een opinie over weten te brengen op andere mensen. Je doet de wereld te kort. Je bent geen knip voor de neus waard, ik heb het vaker gezegd. Je verveelt mensen met een crypto-analyse en rare praat terwijl je verdomd goed weet waar de klepel hangt en ook het vermogen hebt dit over te brengen. Kappen met die shit, T. Je maakt jezelf al maanden onmogelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Virino Antje zegt dat Virino Antje een pseudo van Virino Antje is. Tja...

  Frik, is V.A. T.? Als dat zo is: Tulay: waarom kraam je inderdaad als intelligente en zeer omtwikkelde vrouw zulke onzin uit? Niemand is ervan gediend en niemand begrijpt je geraaskal. Zonde, want je hebt af en toe scherpe observaties die dan door die onzin volkomen in het niet vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb/had nog meer alter ego's @D.G. Je hebt volkomen gelijk wat betreft dat geraaskal. Ik zal het je tegelegener tijd uitleggen als het mag.

  Queen of Sheba

  PS Frik is jaloers. Hoop ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je zei

  Mensen zijn voor de islam niet gelijkwaardig. moslims zijn mensen en ongelovigen niet meer dan dieren.

  Ohne comment

  http://www.veteranstoday.com/2010/10/20/gordon-duff-israeli-rabbi-gentiles-need-to-die/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tja, dat de ene godsdienstwaanzinnige hetzelfde zegt als de godsdienstwaanzinnige van een andere sekte, maakt het alleen maar r"eler. Godsdienstwaanzin leidt dus tot dit soort gedachten, het bevestigt mijn uitspraak. De katholieke kerk dacht er vroeger ook in tijden zo over. reden waarom wie een paar honderd jaar een excuus hadden om in slaven te handelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Inmiddels hebben Wiesje de Lange en Ben Kok het met elkaar aan de stok. De een nog gekker dan de ander @D.G. Jammer dat we daar niet tussen kunnen springen met wat leuke linkjes. Ik hou wel van Frikkie stoken of een sonic boom afgooien.

  BeantwoordenVerwijderen