dinsdag 10 april 2012

Illegaal illegalenmeldpunt

Om achter het Vlaamse Behang te plakken...
Door Roye7777777

Er is weer eens wat gemorrel in België. Na die OV-staking naar aanleiding van een neervermoorde buschauffeur door een pisboze man na een aanrijding, omdat men dit blijkbaar een reden vond om maar dan gelijk het werk neer te leggen, komt er door de soort-van-PVV-maar-eigenlijk-ook-weer-niet-achtigen van het Vlaams Belang een Illegalenmeldpunt.

Hè, ik zei al iets over de PVV. Die hadden toch al iets met een polenmeldpunt o.i.d.? Juist, dit illegalenmeldpunt (klik) is dan net effe wat algemener. Nu komt het Centrum van Gelijke Kansen en Racismebestrijding (liefnoemend de Equalitéridders) met de godwin van de dag om dit maar direct met de Nazi's uit de jaren 30 (FTW!!) en ook maar, omdat we toch bezig zijn, de Stasi te vergelijken. Nu weten we wel dat het Vlaams Belang (voormalig Vlaams Blok) een vrij behoorlijk extremistische partij is t.o.v. de rest, maar het leuke moet nog komen.

Dit begint op Nederland te lijken, en dacht ik nu net dat Belgen zich niet willen mengen met die maffe noorderburen? Hier, de PVV, dat polenmeldpunt, simpelweg: leuk idee, alleen slecht uitgevoerd. OK, eigenlijk heet het het "MOE-landersmeldpunt", maar dan nog, niet iedereen wordt genoemd. Jammer. Dan zou het logisch zijn, ookal zijn alle Polen tuig, allemaal komen de Polen vaak in het nieuws vanwege overlast e.d. Toch doen de Belgen het duidelijker: een meldpunt over illegalen. Mooi, duidelijk, illegalen melden, en bon, c'est fini. Maar néé, dat is illegaal, dat mag niet als politieke partij zijnde. Punt. Illegalen "illegaal" noemen en over de illegalen klagen omdat ze illegaal bezig zijn is een schijnbaar taboe. Maar, CGKR, zeg dan dat metéén dat het Vlaams Belang even tais-toi moet doen, zij verder z'n smoel moet houden over het 'maatschappijverziekende gedrag' van al die illegalen (die immers cultuurverrijkend zijn) omdat het allemaal legaal genoemd moet worden en dat alle illegalen allemaal onterecht illegaal genoemd worden.

Dit lijkt te kortzinnig. Ik lees verder. Aha, de CGKR-topman is nog wel van mening dat illegalen er gewoon uit moeten, maar dat partijen zelf geen politietje mogen spelen. Hm. Het is in België al een aparte situatie met die regelgeving dat elke illegale persoon verplicht een onderdak moet hebben, of anders maar 500 euro handje contantje moet krijgen, maar als die persoon zelf al van mening is dat illegalen het land uit moeten, waarom dan klagen over het initiatief van hen die hun zelf al helemaal zat zijn? Omdat het de "Vlaamse Nazi's" zijn? Lachen toch.

1 opmerking:

 1. Als we tot het inzicht komen dat linkse mensen een luidruchtige passie koesteren voor een ieder die zich niet aan wet- en regelgeving houdt, dan zijn we al een heel eind verder.

  Wandaden die door de samenleving niet tot de meest aangename ervaren worden vallen binnen het linkse episcopaat onder de zieligheiddoctrine. Wie zich aan zo’n wandaad waagt moet dat volgens die gedachte gedaan hebben omdat het kennelijk niet anders kon.

  In tegenstelling daarvan zou je ook kunnen stellen dat illegalen als legalen in eigen land een economie kunnen opbouwen. Maar niet iedereen vindt het aanlokkelijk een land vanaf de klei op te bouwen. Er zijn er die graag in een opgemaakt bed willen duiken.

  Het is een van de belangrijkste redenen waarom er nog zo veel naties in armoede verkeren en aan het hulpinfuus hangen, maar daarentegen landen als China, India en Brazilië in de vaart der volkeren opgenomen worden.

  Filantroop

  BeantwoordenVerwijderen