dinsdag 21 april 2009

verhuizing

Dames en heren, doordat ik plotseling en onverwacht midden in een verhuizing terecht ben gekomen, heb ik weinig tijd gehad om te schrijven. Ook de komende dagen heb ik het razend druk en of en waar ik de komende dagen (wifi)verbinding zal kunnen krijgen is ongewis.

Wel wil ik even zeggen, dat ik erg blij ben met hoe het gaat hier. Voor een weblog zonder vooropgezet plan ben ik zeer tevreden, vooral ook over de artikelen van Daan, die zich ontpopt als een scherp commentator en columnist. Let op mijn woorden.

Dankzij links op een aantal andere weblogs krijgen we voor een obscuur en onbekend weblogje dagelijks redelijk wat bezoekers en ik denk dat er een aantal volgers zijn ook, want na het verschijnen van een nieuw artikel stijgt het aantal opgevraagde pagina's meteen. Ook ben ik blij sat er op de columns gereageerd wordt. Het is natuurlijk allemaal heel erg bescheiden, zoals het grafiekje laat zien, maar voor mij is het toch heel wat, om gelezen te worden (zonder tot op de grond afgebrand te worden) en serieuze reacties te krijgen. Het heeft mijn plezier in Vroeg of Laat vergroot en mijn motivatie om te schrijven ook.

Hieronder de statistieken van de afgelopen veertien dagen. Zoals u ziet zeer bescheiden, maar voor mij is het boven verwachting. En ook Daan is er trots op.

8 opmerkingen:

 1. Meende ook al te bespeuren dat u het niet was d.g.neree. Ik denk niet dat ik dit hoef toe te lichten. Maar inhoudelijk is Daan natuurlijk een geweldige vervanger.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Da's weer een complimentje dat ik in mijn zak kan steken =)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We schrijven beiden wel onder eigen naam hoor. Geen sokpoppen hier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vanzelf! Poppenkast laten we over aan het kabinet! Zit vol met ehhhh, leuk woord; sokpoppen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha, ja. zie
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Sokpop_(internet)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb het opgezocht. Meteen ook de aanverwante woorden doorgenomen. Woordenschat beetje uitgebreid. Iemand van de kleuterschoolgarde had me ondertussen al eventjes voorgedaan wat een echte sokpop is. Ze zitten inderdaad in het kabinet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Of het sokpoppen zijn, weet ik ik niet. Maar als je die domme koppen bij elkaar ziet, dan moet je toch willekeurig aan een freakshow van trollen en gnomen denken. Zoiets:
  http://www.canonsociaalwerk.eu/1442_reinier/img/Narrenschip.jpg

  BeantwoordenVerwijderen
 8. J. Bosch was een ongrijpbare schilder. Ik vind het echt te veel lof voor zo'n stel ....., excuseer. Maar goed, de smoelen en de hele entourage, inderdaad. Vind trouwens die grijnskop bovenin die boom wel apart.

  BeantwoordenVerwijderen