zaterdag 19 september 2009

Geen commentaar - Den Haag en Hilversum dansen samen de kopvoddans

"Die partijtjes uiten hun kritiek op het huidige rechtse kabinet slechts met de mond. Pechtold en Halsema, nét Jip & Janneke. Als het op daadkracht aankomt, geven ze niet thuis.

Dat bleek donderdagavond, bij hun weigering een motie van wantrouwen te ondertekenen tegen dit kabinet. De godganse dag liep vrouwke Halsema, kirrend van genot, de ene nepdreun na de ander uit te delen richting kabinetsleden, terwijl manneke Pechtold tot drie keer toe de 'Algemene Beschouwingen' met gezwinde spoed verliet om zich af te rukken op de wc en een lijntje te snuiven. Showtime!"

Artikel: Alex van Veen: Kopvoddentax

3 opmerkingen:

 1. Waar Wilders aan refereerde was de belasting die christenen in moslimlanden moeten betalen,landen waar kerken nauwelijks gebouwd kunnen worden en zo ze er staan, regelmatig in brand worden gestoken. Soms met de gelovigen er nog in. Maar het Westen zwijgt.
  Waar Pechtold aan refereerde toen hij schijnheilig vraag: koptax? Was de beloning die een NSB'er kreeg als hij een Jood aanbracht. Te weten: kopgeld. Dat was geen vergissing, dat was opzet van die keurige veilingmeester.
  Wilders zwijgt nu, het beste om e doen, want hij gaat ervan uit dat mensen erg goed in staat zijn zelf te denken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. http://islam.startpagina.nl/prikbord/read.php?989,9833833,9833833,quote=1

  Een leerzame van Hans Jansen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vreemd, ik dacht dat ik naar die pagina al in de zijbalk gelinkt had. Zeker vergeten op te slaan :s

  BeantwoordenVerwijderen