maandag 21 september 2009

Geen Commentaar - Het misdadige gedrag van Arnhemse rechtbank moet consequenties hebben

"De kans dat meisjes en vrouwen in de toekomst belastende getuigenissen tegen hun pooiers afleggen is met het besluit van het gerechtshof van Arnhem tot een minimum geslonken. De slachtoffers zullen beseffen dat er altijd een onaantastbare, voor het leven benoemde rechterlijke macht is die partij voor de daders trekt. Het zal de toch al zeer geringe aangiftebereidheid van slachtoffers van misdrijven niet aanmoedigen. Het besluit van het gerechtshof van Arnhem is daarom een overwinning van de misdaad op de goedwillende burger, en valt slechts weg te nemen door de schuldigen de laan uit te sturen."

Filantroop: Links, de pooier van het eigen volk

2 opmerkingen:

 1. Dit beest mocht overigens met verlof om te zien wat hij bij een van zijn slachtoffers, notabene binnen de muren van de gevangenis, in elkaar had gezet. Soort van vaderschapsverlof.
  Nog schrijnender wordt het als je weet dat dit beest zijn maatjes opdracht heeft gegeven deze slavinnen eens een lesje te leren.
  De overtreffende trap krijg je als vandaag bekend wordt dat de kliklijn wordt getapt en misbruikt waardoor daders de gegevens krijgen van hun anonieme getuigen.
  Tja.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O ja, voor geval u het niet wist, in het mooie Al Andalus, u weet wel, waar het paradijs plaatselijk over de aarde zweemde, eisten de muzelmannen naast een nauwelijks op te brengen belasting ook de jongemannen en meisjes op. Daarom trok de bevolking, noordwaarts. Daarom gingen de Arabieren achter hen aan, want zelf werken...... Het gevolg was Poitiers.

  BeantwoordenVerwijderen