vrijdag 2 oktober 2009

Hoe gaat het met Zuid-Afrika?

Dat kan in enkele zinnen uiteengezet worden:

Het land is op weg naar totale anarchie, chaos en wetteloosheid. Er is bovendien een volkerenmoord (genocide) aan de gang tegen blanke Afrikaners. Voor een schokkende lijst van vermoorde boeren in 2009, zie hier. (Let op: in Zuid Afrika worden 50 (!) moorden per DAG gepleegd)

Waarom verschijnen er in de westerse media nauwelijks, en dan nog versluierde berichten hierover? Is dat omdat het gehoopte en door het westen nagestreefde paradijs is uitgebleven? Wat er gebeurt is namelijk het tegenovergestelde van wat verwacht en waarnaar gestreefd werd: van een redelijk welvarend, ordelijk bestuurd land is Zuid-Afrika in de greep geraakt van werkloosheid, criminaliteit, chaos, armoede en ellende. Moorden, berovingen en verkrachtingen zijn aan de orde van de dag, zowel in de steden als daarbuiten.

Ik ben geen journalist en het ontbreekt me eenvoudigweg de tijd en de mogelijkheden om een algeheel overzicht te geven van wat daar aan de hand is.

Ik wil de lezer dan ook verwijzen naar onderstaande sites/artikelen en hopelijk wordt er door de reguliere media eens aandacht geschonken aan deze horror-ontwikkeling, die werkelijk iedere fantasie tart. En waar blijft de steun vanuit de Nederlandse politiek, danwel de Verenigde Naties? Wat voor belangen zijn er in het spel, dat dit nooit wordt aangekaart?

Schaamte en ongeloof denk ik.

Censorbugbear reports (zie ook Adriana Stuijt)
Current affairs (2007) en recente geschiedenis
Verkrachtingengolf in Zuid-Afrika

Zie ook de videostatements van R3ndi3r

1 opmerking: