donderdag 22 januari 2009

Het Hof versus Geert Wilders

Verbieden is de beste reclame die een boek (of welk product/instantie/persoon dan ook) kan krijgen. Niet allen dat: De aard van de mens kennende is een verbod een directe stimulans om het verbodene te onderzoeken. Dat vooral de christenen deze les niet geleerd hebben! (DE eerste les in de bijbel. Heeft er iemand trek in een appeltje?)

De wettelijke betekenis van "discriminatie" even buiten beschouwing gelaten:

Er zijn twee soorten discriminatie.

Discrimineren (onderscheid maken) is dat wat de mens doet overleven. Zonder dit vermogen is iemand niet in staat om goed van slecht te onderscheiden (kennis van goed en kwaad) en niet in staat verschil te maken tussen een voedzame bes en een giftige, tussen een dorpsstraat en een snelweg. Dit komt de overleving niet ten goede.

Discrimineren kan ook op oneigenlijke gronden. Dat gebeurt als de informatie eenzijdig is, onvolledig en gekleurd. Met ieder oordeel dat we ergens over vellen, maken we onderscheid, discrimineren we.

Om tot een juist oordeel ergens over te komen, is het absoluut noodzakelijk dat alle informatie beschikbaar is. Anders ontstaat er (negatieve) discriminatie zoals in de wet is omschreven.

Het verbieden van boeken als Mein Kampf en de Koran lijkt me daarom contraproductief in een maatschappij die vrijheid hoog in het vaandel heeft staan en in feite tegen de principes van diezelfde maatschappij.

Als ik echter moet kiezen tussen een maatschappij, die bij hoge uitzondering bepaalde boeken verbiedt en een maatschappij, die degenen die die mening uiten vervolgt, dan kies ik voor de eerste en sta ik in deze 100% achter Wilders en beschouw deze vervolging als een directe aanslag op de grondslagen van die eerste.

Jammer dat nu mijn keuze gemaakt moet worden uit 2 negatieve alternatieven. Ik had liever het betere uit het goede willen kiezen, of het goede uit het slechte.

Ik sta volledig achter eenieders recht om over de Islam (of wat dan ook) te zeggen wat hij of zij wil en ik wens hierbij Geert Wilders sterkte en volledige vrijspraak op alle gronden en hoop, dat mensen hem, naast moreel, ook materieel zullen steunen om het peperdure circus dat komen gaat en dat hij noodgedwongen mede moet financiëren te helpen betalen.

De rechters in deze zaak wens ik een helder, onbevooroordeeld discriminatoir vermogen en een welaf- en weloveroverwogen oordeel en na vrijspraak, uitzetting uit het ambt van de rechters die zich in naam van het Hof hebben geleend om dit politieke showproces op touw te zetten.

1 opmerking:

 1. .
  A good Dutchman translated this for me:

  De Koran moet niet verboden worden. Mein Kampf is niet een 'heilige boek', maar het mag niet worden verboden, maar je moet kunnen bekritiseren de idioten die mee eens.

  Zoals u wellicht vermoedt, Geert Wilders is GEEN racist. Hij is gewoon tegen de out-of-control immigratie en tegen immigranten die niet assimileren, en degenen die beat Gays en verkrachting niet-islamitische vrouwen niet worden afgedekt.
  Hij is ook zeer sterk tegen degenen die doden van hun eigen dochters en zusters voor hun 'familie eer'.
  .
  hier is een absurde gedachte --
  Supreme uw God weet
  Christus was een pedofiel

  en een verkrachten terroristische
  het omzetten van slaven door het zwaard
  .
  Moslims zijn niet een 'ras' toch, ze zijn aanhangers van een religie / ideologie en de Sharia wet.
  De meeste moslims zijn zelfs niet-Arabieren, die in de weg, is ook niet een 'Race'.

  Die hun plicht is volgens de Koran, het verspreiden van de sharia-wetgeving over de hele aarde. Het kan nemen 100-200 jaar, als ze slagen.

  Is dat de aard van de wereld je wilt voor je grote-Grand kinderen groot-Grand kinderen? Een Taliban Planet? Ik wed niet.
  Moslims zijn de grootste slachtoffers van de islam. Wilders is niet tegen moslims, hij is tegen het islamitisch fundamentalisme.

  Lees de Koran, maar wees voorzichtig, want de Koran verbiedt niet-moslims uit lezen.

  Ik vraag me af waarom.

  Deze is groot, dit is REAL BIG! Spread the word op de wereld iedereen! De EU Mandarijnen de lijn! Als dit gaat naar de rechter, hoe veel meer van het publiek zal zich bewust worden van deze tirannie?

  Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Als er geen vrijheid van meningsuiting, dan kan er geen echte vrijheid.

  De christenen en joden niet oproerbeheersing wanneer iemand maakt plezier van Christus of joden. Mensen moeten leren te beschaafd, en ter verantwoording te roepen wanneer zij niet. Moslims opgenomen.

  Geert Wilders is een held verspreiding van de pijnlijke waarheid. Hij moet beschermd worden!
  .
  hier is een absurde gedachte --
  Supreme uw God zegt
  Christenen zijn een ras

  liefhebbers van het joodse ras
  en de vreedzame boeddhistische race

  .
  absurde gedachte --
  God van het heelal wil
  Islam voor iedereen

  aan roemrijke leven
  slavernij en dienstbaarheid

  .
  absurde gedachte --
  God van het heelal zegt
  outlaw Zelfverdediging

  bloot gewelddadige misdrijven
  wordt geacht haatdragende

  .
  absurde gedachte --
  God van het heelal zegt
  beslissen om uw ras

  gewoon veranderen religies
  uw godsdienst is uw ras

  USpace
  .
  Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Zonder vrijheid van meningsuiting kan er geen echte vrijheid.
  .
  Filosofie van Liberty Cartoon
  .
  Help Halt Terrorisme Vandaag!!!
  .
  :)
  .

  BeantwoordenVerwijderen